Ervaringen

Annette heeft mij heel goed geholpen oude programma’s van mezelf, mijn voorouders aan zowel moeders- als vaderskant te ontkrachten en neutraal gemaakt. De lading is eraf. Er komt boosheid omhoog en dat ervaar ik als positief. Er komt een verschuiving daarin naar meer zelfliefde. De touch of matrix methode heeft ze toegepast icm coaching. Annette heeft de gave tot de kern te komen en de goede vragen te stellen en de juiste methodes te doen inzetten. Haar tijd, aandacht en liefde voor haar vak doen wonderen. Dankbaar uit de grond van mijn❤️.

Anouk

September 2018

En weer heel veel stappen verder. Dankjewel Annette Brueren! Vandaag mocht ik mijn 100% JIJ sessie in ontvangst nemen.
Wow wat een bijzondere ervaring.☯️?
Wat had ik veel bij me van vorige generaties in zowel de moeder als vaderlijn. De thema’s niet gezien en gehoord worden zat aan beide kanten. En een boosheid….niet te zuinig. Saboteurs en loyaliteit naar voorgaande generaties in de lijnen terug, geheimen en daar spreken we niet over en ook nog eens boosheid van hen dat ik het anders wil. Dat was iemand van 6 generaties terug.
WTF# Ik bepaal zelf mijn leven.
Wat voelt het heerlijk licht dat er nu zoveel opgeruimd is.
Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? Wat gaat dit creëren?
Dankbaar en heel blij. ???

Lisenka

September 2018

Erg dankbaar dat ik Annette op mijn pad kreeg en zij met de T.O.M.-methode mij dichter bij mezelf heeft gebracht! Na drie sessies ervaar ik serene kalmte, innerlijke rust en vrijheid. Dit cadeau aan mezelf en Annette’s bijdrage hierin zijn eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Ook merk ik dat spanningsklachten in nek, schouders en rug sterk zijn afgenomen. Annette is een warme en liefdevolle persoonlijkheid. Ze stelt op integere wijze de juiste vragen. Zonder oordeel, mening of advies, zodat je de antwoorden opgeslagen in jou zelf vindt en je van daaruit in je kracht gaat staan. Je bent een engel, Annette, ik dank je met heel mijn hart 

Ilona

April 2018

op-de-loete-rust

Wil je meer ontspannen?

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis onze tips.

You have Successfully Subscribed!