Annette Brueren

Buiten mijn levenservaring heb ik een behoorlijke ervaring en bagage als het gaat om leidinggeven en zelfstandig ondernemerschap.
Ik heb mijn droom gerealiseerd en heb diezelfde droom ook na jaren, uit elkaar zien spatten.
Ik heb genoten van mijn successen en geleerd van de crisis en de tegenslagen.
Wat dat betreft is het ondernemerschap net als het leven, het kent goede en minder goede tijden, tijden van crisis en tegenslag, van leven en overleven. Het hoort er allemaal bij en heeft ook bijgedragen bij aan mijn groei als mens en als ondernemer.

Toot van Tol

Al was het nog zo druk, zodra er iemand de boomkwekerij opkwam, zei mijn opa Klaas altijd: ‘Ga maar zitten, want hij/zij heeft je wat te vertellen…’ Met andere woorden, buiten dat ik vind dat iedereen oprechte aandacht nodig heeft voor zijn of haar verhaal, heeft iedereen mij iets te vertellen. En dát is waar mijn hart ligt.

Rust en ruimte voor jezelf creëren, dat is mijn doel met “OpdeLoete”

Annette Brueren

Ik ben Business inspirator voor ambitieuze ondernemers die weer een duidelijke visie en focus willen krijgen?

Ik help, inspireer en motiveer ondernemers balans te vinden tussen hart en bedrijf, zodat ze weer die succesvolle ondernemer met visie worden, die vol ambitie durft te ondernemen vanuit passie, liefde, lef en daadkracht.

Dat is toch wat elke ondernemer wil, succesvol zijn en de juiste balans vinden tussen ondernemen en leven.

Toot van Tol

Samen vanuit een ander perspectief naar de blokkade te kijken.
Rust en ruimte voor jezelf creëren, dat is mijn doel met “OpdeLoete”. 

op-de-loete-rust

Wil je meer ontspannen?

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis onze tips.

You have Successfully Subscribed!