Over Annette

Waar kom ik vandaan
Het volgen van mijn hart en mijn lief, leidde me naar de Loeteweg in Hazerswoude-Dorp.
Het wonen in het buitengebied en in een dorpse omgeving, ken ik vanuit mijn jeugd in Limburg waar ik opgroeide op het glastuinbouwbedrijf van mijn ouders. Mijn vader had veel ondernemingsgeest, hij had het lef en de visie om nieuwe ontwikkelingen in de glastuinbouw en teelttechnieken direct door te voeren in zijn bedrijf als ze konden leiden tot efficiënter werken en een groter rendement Niet alleen had hij veel passie en liefde voor zijn bedrijf, werken, leren en vooral presteren waren zaken waar veel waarde aan gehecht werd, iets wat ik als kind niet altijd kon begrijpen en waarderen. Maar door mijn vader kreeg ik de passie voor ondernemen met de paplepel ingegoten.

Mijn droom realiseren
Buiten mijn levenservaring heb ik een behoorlijke ervaring en bagage als het gaat om leidinggeven en zelfstandig ondernemerschap.
Ik heb mijn droom gerealiseerd en heb diezelfde droom ook na jaren, uit elkaar zien spatten.
Ik heb genoten van mijn successen en geleerd van de crisis en de tegenslagen.
Wat dat betreft is het ondernemerschap net als het leven, het kent goede en minder goede tijden, tijden van crisis en tegenslag, van leven en overleven. Het hoort er allemaal bij en heeft ook bijgedragen bij aan mijn groei als mens en als ondernemer.

Het succes vieren
Hoe geweldig was het om mijn droom te realiseren en daarin succesvol te zijn.
Niet alleen hard werken maar ook iets kunnen bereiken samen met de mensen om me heen, van betekenis kunnen zijn voor een ander, de passie voor klanten. Hoe gaaf was het toen er in 2005 de beloning volgde in de vorm van een prijs de Business Award, voor “Jonge ondernemer van het jaar”  de kroon op mijn tomeloze inzet, maatschappelijke betrokkenheid, de liefde voor mijn bedrijf en de passie voor onze klanten.

De zoektocht
Maar wat toen die droom uiteen spatte, toen ineens de bodem onder me vandaan geslagen werd, na een opeenstapeling van tegenslagen?  Er volgde een periode van rouw, boosheid, teleurstelling, gevoel van gefaald te hebben en overleven.
Maar ook de zelfreflectie, wat was mijn eigen rol in dit verhaal en de dankbaarheid voor wat ik hieruit mocht leren.
Het besef groeide dat er iets moest veranderen, en dat er alleen maar iets kon veranderen als ik zelf de basis zou zijn van die verandering. Het faillissement kan ik nu, uiteindelijk, zien en ervaren als een groot cadeau, het is de basis geweest van de verandering van richting en ik ben er zo enorm dankbaar voor.

Wie ben ik en wie wil ik zijn?
Met het besef en de bewustwording, kwam de tijd om flink in mezelf te gaan investeren en ik maakte de bewuste keuze om te gaan werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling om een hele nieuwe richting aan mijn leven te geven. Ik wilde niet meer de pleaser zijn voor anderen. maar vooral richting en inhoud geven aan wat goed is voor mij, maar daarvoor moest ik eerst op zoek naar mezelf.
Ik volgde coachingsopleidingen en trainingen in de richting van coaching, bewustzijn en leiderschap, ik liet en laat me coachen door de beste coaches en wil vooral leren van de besten. In de afgelopen periode ontdekte ik ook dat ik mijn lessen en inzichten als business inspirator aan enthousiaste, gepassioneerde ondernemers wil doorgeven, vooral aan die ondernemer die even uit balans is.

Waar ben ik goed in?
Want ondernemer zijn is nog steeds zo leuk!
Ik ben Business inspirator voor ambitieuze MKB ondernemers die weer een duidelijke visie en focus willen krijgen.
Ik help, inspireer en motiveer ondernemers balans te vinden tussen hart en bedrijf, zodat ze die succesvolle ondernemer met visie worden, die volmondig ja durft te zeggen tegen zichzelf en weer gaat ondernemen vanuit passie, liefde, lef en daadkracht.

Dat is toch wat elke ondernemer wil, succesvol zijn en de juiste balans vinden tussen ondernemen en leven.
Klinkt dat interessant en wil jij ook met je bedrijf “In 3 maanden van Frustratie naar Visie”?
Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie en we ontdekken samen welke kansen en mogelijkheden er op jou liggen te wachten!

Naast Business inspirator voor ondernemers heb ik samen met Toot “OpdeLoete” opgezet.
Daar geef ik jou met Touch of Matrix en/of Acces Bars behandelingen de mogelijkheid om op te ruimen en los te laten wat je niet meer dient.

“OpdeLoete” is een plek waar je rust en ruimte voor jezelf vindt.
Een plek waar het niet alleen heerlijk toeven is, maar waar je vooral welkom bent.

Annette Brueren

Ik ben Business inspirator voor ambitieuze en gepassioneerde ondernemers in de retail die weer een duidelijke visie en focus willen krijgen?

Ik help, inspireer en motiveer ondernemers balans te vinden tussen hart en bedrijf, zodat ze weer die succesvolle ondernemer met visie worden, die vol ambitie durft te ondernemen vanuit passie, liefde, lef en daadkracht.

Dat is toch wat elke ondernemer wil, succesvol zijn en de juiste balans vinden tussen ondernemen en leven.

Toot van Tol

Samen vanuit een ander perspectief naar de blokkade te kijken.
Rust en ruimte voor jezelf creëren, dat is mijn doel met OpdeLoete. 

op-de-loete-rust

Wil je meer ontspannen?

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis onze tips.

You have Successfully Subscribed!