Over Toot 

Al was het nog zo druk, zodra er iemand de boomkwekerij opkwam, zei mijn opa Klaas altijd: ‘Ga maar zitten, want hij/zij heeft je wat te vertellen…’ Met andere woorden, buiten dat ik vind dat iedereen oprechte aandacht nodig heeft voor zijn of haar verhaal, heeft iedereen mij iets te vertellen. En dát is waar mijn hart ligt.

Als werfmanager / werfbaas in de watersport, sprak ik tientallen mensen per dag, de één kort, de ander wat langer. Terugkijkend op deze gesprekken, hebben ze me stuk voor stuk meer gebracht dan ik ooit had gedacht. Door met iemand in gesprek te gaan en oprecht aandacht te hebben voor het verhaal van de ander, leerde ik pure persoonlijkheden en prachtige karakters kennen.
“De man met de gouden handen”, zo werd mijn vader Joop genoemd. De manier waarop hij massage en magnetiseren samenvoegde tot een krachtige geneeswijze, voor elk individu op een andere manier, heeft, samen met de kennis die ik opdeed en nog steeds doe bij mijn mentor Richard, de basis gevormd voor mijn visie van ‘OpdeLoete’

Gedurende de behandeling ontstaan gesprekken waarin bewustwording en zelfreflectie onbewust centraal staan. Tijdens de massage is er ruimte om verhalen te delen, blokkades te ontdekken en aan te pakken en probeer ik je bewust te maken van het zelf herstellend vermogen van ons lichaam. Door samen vanuit een ander perspectief naar de blokkade te kijken, ontstaat er veel ruimte. Deze ruimte biedt mij de mogelijkheid om mijn handen intuïtief te volgen en zo te ontdekken waar de spanning vandaan komt en deze weg te nemen.

Rust en ruimte voor jezelf creëren, dat is mijn doel met “OpdeLoete”

Toot van Tol

Samen vanuit een ander perspectief naar de blokkade te kijken.
Rust en ruimte voor jezelf creëren, dat is mijn doel met OpdeLoete. 

Annette Brueren

Ik ben Business inspirator voor ambitieuze ondernemers die weer een duidelijke visie en focus willen krijgen?

Ik help, inspireer en motiveer ondernemers balans te vinden tussen hart en bedrijf, zodat ze weer die succesvolle ondernemer met visie worden, die vol ambitie durft te ondernemen vanuit passie, liefde, lef en daadkracht.

Dat is toch wat elke ondernemer wil, succesvol zijn en de juiste balans vinden tussen ondernemen en leven.

op-de-loete-rust

Wil je meer ontspannen?

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis onze tips.

You have Successfully Subscribed!