Welkom op de Loete

Midden in het Groene Hart en tussen de boomkwekerijen in het buurtschap de Loete, hebben wij een sfeervolle en warme plek gecreeërd om heerlijk tot rust en tot jezelf te komen. Een plek met ruimte en aandacht voor jou! En een mooie omgeving voor korte of lange wandelingen. OpdeLoete is gesitueerd op een oude kwekerij, op slechts 2 km afstand van het station van Boskoop en met voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast een ruime sfeervolle behandelruimte, is er een mooie lichte ruimte voor het geven van workshops en/of meditatielessen. De ruimte is voorzien van toilet en keukenblok én sfeervolle gashaard.

Ook te huur
Onze ruimte is ook te huur per dag of dagdeel voor coaches, therapeuten enz. of voor het geven van workshops aan kleine groepen tot max. 10 personen.

  • behandelkamer incl. behandeltafel voorzien van gashaard
  • workshopruimte
  • toilet
  • voldoende parkeergelegenheid
  • 10 minuten van A12

Voor meer informatie en bezichtiging maakt u een afspraak.

Graag tot ziens Op de Loete!

Ervaringen

Een prettige, sfeervolle ruimte bij OpdeLoete. Bedankt Toot en Annette voor jullie warme ontvangst en voor de heerlijke intuïtieve behandeling.

Felice

Ik ben een aantal keren geweest om me door Toot te laten magnetiseren en masseren, ik heb geen idee wat er gebeurd, maar ik ben wel van mijn hoofdpijnklachten af geholpen. Ben superblij met het resultaat.

John

“Na drie sessies ervaar ik serene kalmte, innerlijke rust en vrijheid. Dit cadeau aan mezelf en Annette’s bijdrage hierin zijn eigenlijk niet in woorden uit te drukken.”

Ilona

op-de-loete-rust

Wil je meer ontspannen?

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis onze tips.

You have Successfully Subscribed!